Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Presentació de l'Atles dels ocells nidificants d'Europa 2

Dijous 19 Novembre 2020
Presentació internacional
3 de desembre de 16:00 a 17:30


Presentarem el llibre i celebrarem la seva publicació fent especial èmfasi en Barcelona, ​​Sempach i Praga, les tres localitats des de les quals s’ha coordinat l’Atles. L’acte serà en anglès i s’emetrà en directe des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona a través de YouTube: youtu.be/lme2TBqoIEw. El moderarà el nostre company Carles Carboneres i comptarà amb intervencions dels membres de l’equip de coordinació europeu, coordinadors nacionals, Fundació MAVA, BirdLife International, Comissió Europea, Lynx Edicions i Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Presentació a Catalunya
4 de desembre de 18:00 a 19:30

Presentarem el llibre i celebrarem la seva publicació des d’una perspectiva més local. Aquest acte serà en català i s’emetrà en directe des del Zoo de Barcelona a través de YouTube: youtu.be/ZzyKm3mkylk. Estarà moderat per la biòloga i divulgadora científica Evelyn Segura i intervindran les persones que han fet possible el projecte des de Catalunya, molt especialment des de l’Institut Català d’Ornitologia, però també des del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, el CREAF i Lynx edicions. També comptarem amb la participació de les institucions que ens han recolzat des de Catalunya (Fundació Zoo, Museu de Ciències Naturals i Generalitat) i no faltaran, tampoc, les connexions internacionals.

Si voleu conèixer més detalls del projecte us animem a assistir també al Taller internacional sobre l'Atles que s'emetrà en directe el dia 3 de desembre de 10:00 a 14:00 també des de YouTube: youtu.be/Al9_LzJxhQ0 (vegeu més informació aquí).

 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats