Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

2n Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC)

Divendres 30 Octubre 2020


El cap de setmana del 10,11 i 12 d’octubre es va celebrar a Maó (Menorca) el 2n Congrés d’Ornitologia de les Terres de Parla Catalana, organitzat per la Societat Ornitològica de Menorca (SOM) i va comptar amb 140 inscrits i 82 contribucions. Malgrat la situació especial d’aquest any, la trobada es va realitzar amb estrictes mesures de seguretat sanitària i va ser un èxit organitzatiu per part de l’entitat organitzadora.

Comentar-vos, a més, que a la pàgina web del congrés ja podeu consultar tots els resums i que també podeu accedir a les contribucions web. Les persones que vàreu indicar, en el seu moment, que estaríeu interessades en publicar (RCO i/o Monografies de la SHNB) rebreu notícies directament des de l'ICO i des de la SHNB.

D'altra banda, des del SOM estan treballant per penjar una selecció de fotografies. Algunes d’elles es van difondre al twitter de la SOM, però en tenen més i les volen compartir! Les trobareu, d'aquí a uns dies, al web del congrés.

Des d’aquestes línies agraïm als companys del SOM l’esforç i èxit assolit en aquesta trobada!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats