Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Assemblea general ordinària de socis 2020

Divendres 30 Octubre 2020


Després de diversos ajornaments per la situació sanitària de la Covid-19, el passat dissabte 24 d’octubre es va celebrar l’assemblea general de socis de l’ICO a Vic. 

En el decurs de l’assemblea es van renovar els càrrecs de president i tresorer i dues vocalies. La nova Junta Directiva està formada per les següents persones:
President: Jordi Baucells
Vicepresident: Javier Quesada
Secretari General: Marc Illa
Tresorer: Vittorio Pedrocchi
Vocals: Júlia Alcaraz, Nat Argullós, Joan Aymerich, Enric Badosa, Montse López, Jordi Garcia Petit, Rafa González de Lucas i Helena Navalpotro.

També es van aprovar la proposta d'activitats i el pressupost de l'any en curs i una modificació de l’article 14 dels estatuts que farà possible realitzar assemblees de manera telemàtica sempre que la Junta valori que no és viable fer-ho presencialment.

Com era d'esperar a causa de la situació sanitària, l'assistència de socis va ser molt baixa (només 17 entre presents o legalment representats). Per compensar aquest fet, la Junta Directiva ha decidit fer l'Assemblea de 2021 ben aviat, durant el mes de gener, i encara que hagi de ser telemàticament. L'objectiu és fer una assemblea que compti amb una alta participació i on es faci un bon repàs de la situació actual de l'associació i dels seus plans de cara al futur.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats