Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Recordatori: 24 d'octubre, Assemblea General Ordinària de l'ICO

Dimarts 20 Octubre 2020


Recordem que l'Assemblea General Ordinària d'enguany tindrà lloc a la sala d'actes de l'Edifici El Sucre de Vic el proper dissabte 24 d'octubre a les 11:00.
 
L'asemblea es farà seguint en tot moment les mesures de prevenció per la covid-19 necessàries a nivell de distància entre persones, higiene (obligació de dur mascareta i disponibilitat de gel a la sala) i aforament. És per això últim que, excepcionalment, enguany demanem a tots els socis que hi vulguin assistir que ens ho comuniquin amb anterioritat mitjançant aquest formulari
 
L'assemblea ja s'ha hagut de posposar dues vegades i no ens podem arriscar a tornar-ho a fer i que la situació sanitària empitjori més i ens acabi fent impossible fer-la. De fet, un dels objectius de fer-la ara és poder aprovar la proposta de canvi dels estatuts que ens ha de permetre poder fer les assemblees telemàticament en el futur si mai ens trobem en una situació similar.
 
Cal tenir en compte, d'altra banda, que enguany només es fa l'assemblea i que, per tant, no hi haurà dinar conjunt ni cap altra activitat extra.
 
La carta de convocatòria, amb l'ordre del dia i la butlleta de delegació de vot, es pot descarregar des d'aquest enllaç.

La Junta Directiva

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats