Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Viatge a Andújar

Divendres 18 Setembre 2020


Els propers 6 al 9 de desembre, durant el pont de la Constitució, es durà a terme un viatge per veure el linx ibèric (Lynx pardinus) per part d'Icaro Birding Experience, empresa de guiatges gestionada pels nostres socis José Luis Copete i Ferran López. Durant la recerca des dels punts estratègics, gaudirem dels meravellosos paratges de Sierra Morena, dins un mosaic d'alzines i suredes, territori d'un bon nombre de rapinyaires com àguila imperial ibèrica, voltor negre, àguila daurada o falcó pelegrí, però també d'altres espècies com garsa blava, botxí meridional, cérvol, daina, mufló i cabra salvatge. A més, des de l'embassament de La Jándula es faran esperes per intentar veure la llúdriga a darrera hora del dia. Tot combinat amb l'espectacular gastronomia de la zona als sopars a l'establiment on es pernoctarà. Icaro Birding Experience (birdingicaro.com) ha arribat a un acord amb l'ICO, per oferir un descompte del 10% als socis en tots els seus tours.

http://birdingicaro.com/tour/Sierra-de-Andujar-especial-linx-iberic 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats