Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Al·legacions al Projecte de decret del Catàleg de la fauna salvatge amenaçada

Divendres 7 Agost 2020


El Projecte de decret del Catàleg de la fauna salvatge autòctona amenaçada i d'altres aspectes relatius a la fauna salvatge autòctona protegida estarà sotmès a informació pública fins al 30 de setembre de 2020, moment fins el qual tothom que ho desitgi pot formular les al·legacions que cregui convenients.
 
L’expedient administratiu complet d'aquest Projecte es pot consultar al web del Departament de Territori i Sostenibilitat i inclou:     
  • Text del Projecte de decret del Catàleg de la fauna salvatge autòctona amenaçada i d’altres aspectes relatius a la fauna salvatge autòctona protegida.
  • Memòria general del Projecte.
  • Memòria d’avaluació d’impacte de les mesures proposades. 
Des de l'ICO tenim previst presentar algunes al·legacions al Projecte i ens agradaria fer-ho comptant també amb les consideracions que ens vulgueu fer arribar els socis. Així doncs, tots aquells que vulgueu vehicular les vostres al·legacions a través de l'ICO us animem a fer-nos-les arribar abans del dia 11 de setembre al següent correu electrònic: anuari@ornitologia.org.
 
Recordeu que al fer les al·legacions cal tenir molt presents els criteris establerts pel ministeri per catalogar les espècies. Podeu trobar-los aquí.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats