Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament a les maresmes de Txingudi, estiu 2020

Dijous 2 Juliol 2020


Quan?

Del 15 de juliol al 30 de setembre l’associació de Ciències Aranzadi organitza una campanya d’anellament amb torns de 7 o 15 dies de voluntariat. S'admetrà la inscripció en més d'un torn, sempre que hi hagi places.

On?

A les maresmes de Txingudi (Guipúscoa), al municipi d'Hondarribia. L'allotjament, manutenció i despeses de desplaçament seran a càrrec dels voluntaris. Els voluntaris hauran d'estar en el lloc d'anellament a l'hora que s'indiqui (una hora abans de la sortida de sol) en cada jornada.

Contingut de la pràctica

Participació en la campanya d'anellament durant la migració postnupcial a la maresma de Jaizubia. És una campanya que es porta a terme des de 2006 pel Departament d'Ornitologia d’Aranzadi, en un dels entorns més ben conservats de Guipúscoa. Txingudi és un punt clau de pas migratori d'aus d'importància internacional. Durant la campanya es capturen espècies palustres com la boscarla d'aigua, la cotxa blava, el blauet, etc.

És una oportunitat immillorable per iniciar-se en la formació per obtenir el títol d'anellador, així com per conèixer el nostre equip de cara a poder realitzar en el futur tesi de màster i tesis doctorals.

La jornada d'anellament dura unes 6 hores, des d'una hora abans de la sortida del sol, fins a la cinquena hora després de la sortida de sol. El mostreig, pròpiament, abasta 4 hores, des de la sortida de sol fins a la quarta hora després de la sortida de sol.

Per a més informació i reserves, contacteu amb: Maite Laso (mlaso@aranzadi.eus).

En cas que directament vulguis participar en el voluntariat, si us plau,  indica en el teu correu el torn i envia un CV al costat de la teva sol·licitud.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats