Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

El programa d'activitats de l'ICO s'ajusta degut al brot de coronavirus

Divendres 3 Abril 2020


El brot de coronavirus i les mesures de lluita i contenció associades ens han obligat a cancel·lar bona part de les activitats presencials previstes properament. Hem mirat, però, de compensar-ho posant en marxa algunes alternatives sempre que ens ha estat possible: 
 
Cursos i sortides
 
Tots els cursos i sortides previstes pels mesos de març i abril s'han cancel·lat o reprogramat per més endavant. En el cas dels cursos, s’oferirà una alternativa online a cadascun d'ells a tothom que ja s'hi havia inscrit. Aquests cursos seran gratuïts i, tot i que no podran ser exactament igual que els que s'anàvem a fer, tindran continguts similars i esperem que segueixin sent una molt bona opció formativa.

D'altra banda, amb la idea d'oferir noves opcions de formació a tota la gent que s'ha de quedar confinada a casa, hem posat en marxa una nova línia de cursos online totalment gratuïts. Com veureu ja estan obertes les inscripcions a alguns d'aquests cursos però properament anirem ampliant el programa. Estigueu atents!
 
Jornades SOCC
 
Al ser un esdeveniment força multitudinari i que requereix força preparació prèvia, hem hagut d'ajornar les jornades SOCC que s’anaven a celebrar el 16 de Maig de 2020. Tan punt sapiguem la nova data de celebració en farem àmplia difusió.
 
En definitiva, és el moment de ser responsables i quedar-se a casa: #JoEmQuedoACasa, però no sense ocells!  
 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats