Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Sortim a fotografiar aus pelàgiques

Dilluns 16 Setembre 2019


El guia expert de l’ICO Oriol Clarabuch, us acompanyarà en aquesta sortida en vaixell on viatjareu unes 10 milles mar endins. Tindreu l’oportunitat de fotografiar les aus marines que habiten la costa mediterrània: baldriga balear, gavines, xatracs i ocasionalment algun paràsit. A més, la casa Sony, patrocinador de l’activitat, deixarà la seva nova càmera bridge amb objectiu de 600mm específica per enfocar ocells en moviment a tots els participants de l’activitat.

La sortida tindrà lloc el diumenge 22 a les 8:00 i el punt de trobada serà el port de l’Ampolla. Consulteu més informació i feu la inscripció a: https://www.deltabirdingfestival.com/2019-sortides-en-vaixell/

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats