Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

XXV Campanya d’anellament de passeriformes migratoris al PN de Doñana

Dijous 26 Juliol 2018


L’Equip de Seguimiento de Procesos Naturales de la Estación Biológica de Doñana organitza, com cada any per aquestes dates, la campanya d'anellament de passeriformes durant la migració postnupcial a l'Estació d'anellament de Manecorro (Parc Nacional de Doñana) entre l'1 de setembre i el 15 de novembre.
 
Per a la realització de la campanya es demana la col·laboració de persones que posseeixin algunes nocions d'anellament científic, o anelladors en formació i que vulguin participar com a col·laboradors. De la mateixa manera, són benvinguts anelladors experts que vulguin aprofundir en els seus coneixements.
 
Els períodes de participació han de ser de, com a mínim, deu dies, tot i que períodes superiors són de major utilitat tant per als col·laboradors com per a l'organització de la campanya. Als participants se'ls facilitarà l'allotjament gratuït al Rocío, distant només 1 km. de l'estació d'anellament. Les xarxes romandran obertes des de l'alba fins al capvespre, establint torns de treball depenent del nombre de col·laboradors i del desenvolupament de l'activitat.
Els interessats en participar en aquesta campanya poden trobar més informació i el formulari de participació a http://www.ebd.csic.es/documents/469626/0/formularioe.pdf/b7d3e16a-1842-475f-8bcc-330163313d1d 
 
Adreça de contacte: José Luis Arroyo Matos, Equipo de Seguimiento de Procesos Naturales,ICTS-Reserva Biológica de Doñana, Estación Biológica de Doñana (CSIC),Telf. +34 954466700 ext. 1076
e-mail: joseluis@ebd.csic.es / joseluisam70@gmail.com

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats