Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

S'acaba la darrera temporada de camp del Nou Atles dels ocells nidificants de Catalunya!

Divendres 22 Juny 2018


El proper 30 de juny acaba el període per realitzar els censos estandarditzats del Nou Atles (censos d'1 hora en quadrats 1x1), o el 15 de juliol pels quadrats pirinencs. Si encara tens censos pendents, recorda de fer-los abans que s'acabi el període.
 
A part dels mostratges estandarditzats, encara queden moltes espècies per detectar a molts quadrats de 10x10 km. Els mesos de juny, juliol i fins i tot agost són molt bons per confirmar la nidificació de moltes espècies. Aprofita aquesta oportunitat i no deixis d'anotar a ornitho.cat les teves observacions amb codi atles! Fins i tot les observacions d'espècies comunes poden aportar noves espècies a molts quadrats 10x10, així que t'animem a reportar totes les que puguis.
 
Pots consultar les dades que s'estan recopilant des del mòdul Nou Atles a ornitho.cat (Primer inicia sessió a ornitho.cat i després clica l'enllaç), i mirar quines espècies encara no s'han detectat a qualsevol quadrat 10x10.
 
Moltes gràcies per col·laborar en el Nou Atles!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats