Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Premi Europeu de Medi Ambient a l’empresa Suez Spain

Divendres 22 Juny 2018


Amb el projecte de transformació d'instal·lacions grises a infraestructures verdes, SUEZ Spain ha estat guardonada amb el Premi Europeu de Medi Ambient a l'Empresa, en la categoria d'Empresa i Biodiversitat (secció espanyola). Dins d'aquest projecte, s'emmarca el programa de voluntariat corporatiu BiObserva, del qual l'ICO n'és col·laborador. 

La Fundación Biodiversidad del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, és l'entitat encarregada de gestionar la secció espanyola d'aquests premis, organitzats per la Comissió Europea i que reconeixen a aquelles empreses que combinen amb  èxit la viabilitat econòmica dels seus negocis amb la protecció del medi ambient. 

L'empresa vol gestionar les instal·lacions com a infraestructura verda i s'està assessorant amb diferents entitats del sector, entre elles l'ICO. Als terrenys on hi ha les instal·lacions s'hi estan fent jardins de papallones, plantant arbustos i arbres que millorin la biodiversitat, s'estan posant caixes niu per ocells i per rat-penats i, en definitiva, s'estan fent tota una sèrie d'accions pioneres en empreses d'aquest tipus.
 
El grup ha desenvolupat una estratègia que inclou el desenvolupament d'eines entres les quals destaquen la Guia Operativa per a la conservació de la Biodiversitat en el Cicle Integral de l'Aigua, l'aplicatiu per a realitzar diagnòstics de biodiversitat o el Programa de Voluntariat BiObserva que compta amb la implicació dels treballadors i la col·laboració d'entitats naturalistes.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats