Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Es necessiten anelladors voluntaris per a la campanya d’anellament a l’illa Izaro (Urdaibai)

Divendres 20 Abril 2018


Aquesta és una campanya organitzada per la Societat de Ciències Aranzadi i l’Urdaibai Bird Center amb el suport del Patronat de la Reserva de la Biosfera d'Urdaibai, la Diputació Foral de Biscaia, el Govern Basc i l'Ajuntament de Bermeo. L'illa d'Izaro és un petit illot situat davant de la desembocadura del riu Oka, a la Reserva de la Biosfera d'Urdaibai. Pertany al municipi de Bermeo (Biscaia). És per això el primer punt de terra ferma per a un migrant que, procedent del Cantàbric, entra a la Península per aquesta zona. En aquest context geogràfic, Izaro resulta un lloc estratègic i molt interessant per estudiar la migració d'aus a través del Cantàbric.
 
L'objectiu d'aquest projecte és aprofundir en el coneixement sobre la migració de petites aus a través del mar Cantàbric i el paper de la zona costanera com a àrea de sedimentació de migrants. Específicament, es planteja una campanya d'anellament a l'illa d'Izaro amb la finalitat de saber en quines condicions arriben els migrants a la costa i com això varia entre espècies o segons meteorologia. La campanya durarà del 30 de juliol al 31 d’agost.
 
Més informació: lbetanzos@aranzadi.eus

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats