Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Pràctiques d’anellament als Aiguamolls de Txingudi (Guipúscoa)

Divendres 20 Abril 2018


De l'1 d'agost al 30 de setembre lla Societat de ciències Aranzadi organitza torns de 15 dies de voluntariat (de l'1 al 15 d'agost, 16 al 31 d'agost, 1 al 15 de setembre i 16 al 30 de setembre) on es faran pràctiques d’anellament durant la campanya de seguiment de la migració de passeriformes a les maresmes de Txingudi (Guipúscoa), al municipi d'Hondarribia. L'allotjament, manutenció i despeses de desplaçament aniran a càrrec dels alumnes en pràctiques. Els alumnes hauran d'estar en el lloc d'anellament, a l'hora que s'indiqui (una hora abans de la sortida del sol), en cada jornada.

La jornada d'anellament dura unes 6 hores, des d'una hora abans de la sortida del sol, fins a la cinquena hora després de la sortida del sol. El mostreig, pròpiament, abasta 4 hores, des de la sortida del sol fins a la quarta hora després de la sortida del sol. Les tardes, per tant, queden lliures.

Per a més informació i reserves, contacteu amb Juan Arizaga: jarizaga@aranzadi.eus

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats