Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Viatges ornitològics de l'ICO

Divendres 6 Abril 2018


El passat mes de març vam fer el nostre primer viatge ornitològic. Ha estat un viatge per la zona presahariana del Marroc en el que s'ha fet un recorregut pels indrets més interessants per a l'observació d'ocells en aquesta zona del país. El viatge ha inclòs dos dies a l'oasi de Yasmina, on es du a terme la campanya d'anellament dels ocells en plena migració de primavera i s'han visitat zones properes per observar ocells desèrtics. Els objectius de "bimbos" per als participants s'han acomplert amb escreix, ja que entre l'experiència del guia, Oriol Clarabuch, i la inestimable ajuda de guies locals, s'han localitzat espècies que abans del viatge semblaven impossibles.
 
Aquest ha estat el primer viatge ornitològic de l'ICO, que marca l'inici d'una nova línia d'activitats que esperem que tingui bona acollida entre els socis. Estan en la llista llocs relativament propers, com Israel i Romania, destinacions més llunyanes, com la costa est dels Estats Units en plena migració de primavera, i països força desconeguts per als circuits turístics habituals com Geòrgia i Armènia. Això sí, tots ells tenen una cosa en comú: alberguen una fauna ornitològica molt rica i interessant.
 
S'anunciarà un programa complet per al 2019 i apareixeran a l'apartat d'Agenda de la nostra web. Us hi esperem!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats