Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

Divendres 9 Març 2018


Aquest any 2018 veurà el naixement del 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC), que té la finalitat de presentar la feina que els diferents investigadors, grups ornitològics i entitats estan fent arreu d'aquest territori que abasta zones amb força lligams culturals i lingüístics, a més d'una ubicació geogràfica de gran interès per a l'estudi dels ocells.
 
El lema del COTPC en aquest primer any és "L'ornitologia a casa nostra: què s'està fent al territori?", reflectint la voluntat de fer un primer recull exhaustiu o síntesi dels treballs en curs en tot l'àmbit de les terres de parla catalana.
 
En aquesta primera edició, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona posa a disposició del congrés les seves instal·lacions per les xerrades, presentació de pòsters, tallers i, en definitiva, per proporcionar la infraestructura per al bon desenvolupament de l'esdeveniment, a més d'aportar el coneixement i l'experiència en l'organització de congressos científics.
 
El COTPC tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'octubre de 2018 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona i estarà organitzat per l'ICO, el Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra (CENMA), el Grup Balear d'ornitologia (GOB), La Societat Ornitològica de Menorca (SOM), el Grup AU i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. 
 
La inscripció és oberta a tothom, podeu fer-la al web http://www.cotpc2018.org

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats