Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Coneixes algun edifici on morin ocells?

Dimecres 21 Febrer 2018


En el darrer volum de la RCO hi ha un treball on es descriu el problema d'un edifici de Tarragona amb balcons de vidre reflectant on hi moren molts ocells. La col·lisió dels ocells amb edificis és un problema global a les ciutats d'arreu del món i per això qualsevol mesura que puguem prendre és important. Coneixes algun edifici on morin regularment ocells? Si tens coneixement d'algun lloc on hi hagin ocells morts amb regularitat, fes-nos-ho saber. Nosaltres en farem un inventari.
 
A l'ICO tenim uns quants paquets de cinta per col·lisions (BirdTape de la American Birding Association) que us podem facilitar gratuïtament si teniu problemes a casa vostra, jardí, finestres o pistes de pàdel. Són útils per fer visibles els vidres als ocells de manera que poden evitar les col·lisions. No serveix per a grans edificis o infraestructures urbanes de grans dimensions. Podeu demanar aquestes cintes gratuïtament a ico@ornitologia.org

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats