Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Busquem voluntaris que ens ajudin a conèixer les papallones dels jardins de Barcelona!

Dimecres 21 Febrer 2018


El CREAF presenta aquest dijous 22 de febrer a les 19 h a l’ Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme 47, Barcelona) el primer Observatori de Papallones Urbanes de Barcelona que rep el nom de uBMS. L’observatori serà una xarxa col·laborativa de voluntaris i voluntàries que recolliran dades sobre les poblacions de papallones als jardins de les ciutats de Barcelona.
 
Amb aquestes dades les entitats científiques i els ajuntaments podran avaluar i entendre millor la biodiversitat urbana. El desig és poder crear estratègies de gestió que fomentin unes ciutats més verdes i més biodiverses. Per això el projecte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Participar-hi és molt fàcil! uBMS assignarà a cada persona voluntària un jardí o parc proper que haurà de visitar cada quinze dies (de març a finals d’octubre). Durant la visita  haurà d’identificar i comptar les espècies de papallones que observa en un transsecte concret i introduir-ho en un app. És molt fàcil, qualsevol persona amb interès pot fer-ho! El projecte  a més oferirà cursos gratuïts per aprendre a identificar papallones i els participants tindran un espai virtual de diàleg i formació. 
 
Si vols participar entra al web i contacta’ns amb el formulari http://ubms.creaf.cat o escriu a ubms.project@gmail.com
 
Entre tots millorarem la biodiversitat de la nostra ciutat!

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats