Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

La nova versió del visor de l'EuroBirdPortal ja està online!

Dimecres 20 Desembre 2017


Aquesta setmana l’EuroBirdPortal (EBP) ha posat en funcionament una versió millorada del seu visor gràcies al qual els moviments dels ocells d’Europa es poden visualitzar d’una manera mai vista fins ara.
 

Aquesta nova versió del visor també s’ha actualitzat amb 40 milions de dades noves i ara ja permet visualitzar mapes animats de tot l’any de 105 espècies d’ocells pel període 2010-2016, consolidant l’EBP com el projecte de ciència ciutadana més gran i més dinàmic d’Europa. 

L'EBP, coordinat per l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) en estreta col·laboració amb el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), compta amb la col·laboració de 81 institucions de 29 països diferents i mobilitza les dades recollides per més de 100.000 observadors voluntaris d’ocells. 

Vegeu la Nota de Premsa sencera aquí.

Enllaç al visor: EuroBirdPortal

 

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats