Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Darrer mes de la campanya d’anellament de Canal Vell

Dilluns 6 Novembre 2017


Estem ja al darrer mes de la campanya d’anellament de Canal Vell. Fins al dia 1 de novembre s’havien realitzat 6081 captures de les quals 4468 eren primeres captures. Com és habitual, l’espècie més anellada fins ara ha estat la boscarla de canyar amb 2023 captures i tercer millor any de la sèrie de 26 anys. El mosquiter de passa amb 201 captures ha millorat una mica respecte els anys anteriors amb xifres molt baixes i sembla que serà una bona temporada per al rossinyol bord ja que es porten més de 700 captures. Algunes espècies com el balquer, la boscarla dels joncs o el blauet han experimentat una davallada en comparació amb els anys precedents. Fins ara s’han obtingut 16 recuperacions estrangeres d’Alemanya, França, Eslovènia, Letònia, Suïssa, Suècia, Bèlgica i Holanda. També s’han detectat alguns moviments interessants com el cas d’una boscarla mostatxuda anellada a Castelló i capturada a Canal Vell el 24 d’octubre.
D’entre les espècies més interessants anellades fins ara cal destacar una bosqueta icterina, un escorxador i una boscarla dels arrossars.
Podeu consultar els resultats obtinguts fins ara a través de l’aplicació:
http://apps.ornitologia.org/anella/migra

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa