Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Guanyadors de la Cursa Ornitho-Swarovski i el sorteig "Cursos ICO"

Dimecres 27 Setembre 2017

El diumenge passat va acabar la quarta edició del Delta Birding Festival i aquest mateix dia va tenir lloc el tradicional sorteig de la "Cursa Ornitho-Swarovski" i el sorteig dels "Cursos ICO". Aquesta ha sigut la quarta edició de la cursa, que consistia a entrar llistes completes a Ornitho.cat o bé mitjançant l'aplicació NaturaList, des del 12 de juliol fins al 23 de setembre. Per inscriure's a la cursa, era necessari omplir un petit formulari a l'estand de l'ICO durant el DBF. En aquesta edició van participar 61 persones i es van introduir un 6% més de llistes completes a Ornitho.cat que en el mateix període del 2016. El guanyador del primer premi de la Cursa Ornitho-Swarovski, consistent en uns prismàtics Swarovski EL 10x42, va ser Albert Pedro
i el guanyador del segon premi, consistent en una estada de cap de setmana a l'Hotel Marjal de Poblenou del Delta va ser Lluís Josa. 

Durant l'any 2017, totes les persones que van participar en un curs o sortida de l'ICO, van rebre un e-mail informant-los que tenien la possibilitat de participar en el sorteig d'uns prismàtics CL Companion 10x30 omplint un senzill formulari online del qual es van rebre 167 respostes. El guanyador del sorteig va ser l'Àlex Sastre.

L'enhorabona als guanyadors!Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa