Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Cicle de seminaris del CREAF

Dijous 21 Setembre 2017


El CREAF organitza un programa anual de seminaris que mostra el treball de recerca global en el camp de les ciències de l’ecologia, tant dins com fora del centre. Cada seminari dura normalment de 30 a 40 minuts amb molt de temps després per a preguntes i discussions. Els seminaris solen ser els dimecres a les tres de la tarda. La primera convocatòria és pel dia 27 de setembre amb el títol "Is terrestrial net primary production a planetary boundary for the carbon cycle?" per Steven W. Running de la Universitat de Montana, USA.

Més informació:  http://www.creaf.cat/ca/Talks

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa