Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Endesa col·labora en la prova pilot d'un nou dispositiu per evitar electrocucions d’aus

Divendres 14 Juliol 2017


La Companyia ha cedit dos suports metàl·lics per instal·lar-los a un recinte tancat de vol d’aus que estan en període de recuperació. Els tècnics que desenvolupen el projecte faran el seguiment mitjançant la monitorització per veure el comportament de diferents espècies d’ocells i estudiar l’efectivitat del seu prototip

Els tècnics de Birding Natura han dissenyat un dispositiu antiposada per evitar electrocucions. Per comprovar la seva efectivitat s’han instal·lat aquests elements a dues torres elèctriques, cedides per Endesa, al Centre de Fauna Salvatge (CFS) Vallcalent. Aquest prova pilot es realitzarà en un tancat de vol a les instal·lacions del Departament de Territori i Sosteniblilitat i, en funció dels resultats obtinguts, és previst que es faci una prova de camp en una línia elèctrica de la Companyia. L’objectiu és testar el prototip i poder desenvolupar-lo com a producte antielectrocució de gran fiabilitat.
 
Més informació a: https://www.segre.com/noticies/economia/2017/06/22/prova_pilot_per_evitar_electrocucions_ocells_torres_electriques_21871_1107.html

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa