Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Ajuda'ns a omplir els buits de l'Atles dels ocells nidificants d'Europa

Divendres 10 Febrer 2017


Si estàs en procés de planificar les teves vacances o el teu proper viatge ornitològic, perquè no fas un cop d'ull a les àrees de prioritat de mapatge de l'Atles dels ocells nidificants d'Europa (EBBA2) i t'afegeixes al nostre nou repte? L'EBBA2 arriba al seu darrer any de compilació de dades i algunes àrees d'Europa encara necessiten ajuda al camp.

Per tal d'incrementar la feina al camp als llocs que més ho necessiten, hem creat el repte "Omple els buits de l'EBBA2!". Si vols descobrir nous llocs, ajuda'ns a recollir dades dels ocells nidificants, passa-t'ho bé pel camí i participa en el sorteig d'uns prismàtics Meopta o d'alguna de les petites sorpreses que trobaràs als mateixos països. Ara és el moment d'apuntar-te!
 

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa