Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament als Aiguamolls 2017

Divendres 20 Gener 2017


Tot i el fred d’aquests dies la primavera ja s’apropa i, un any més, seguirem la migració prenupcial amb la campanya d’anellament dels Aiguamolls de l’Empordà. Les dates seran del 2 de març al 30 de maig. Tots els anelladors experts que desitgin fer-se responsables d’algun període de la campanya (encara que sigui per només 2 dies) cal que es posin en contacte amb l’Oriol Clarabuch (clarabuch@gmail.com). Hi ha la possibilitat també d’assistir-hi com a voluntari o com a anellador en formació i podeu contactar per veure disponibilitat i condicions. A l’enllaç http://apps.ornitologia.org/anella/migra/P001/charts/ALL podeu veure les dades dels últims 4 anys.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa