Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Lars Svensson serà nomenat Membre d'Honor de l'ICO el proper dissabte al Delta Birding Festival 2016

Dijous 22 Setembre 2016


L'acte en què Lars Svensson serà nomenat membre d'honor tindrà lloc al DBF aquest dissabte dia 24 de setembre a la una del migdia, tot just abans que presenti el seu últim macroprojecte sobre els ocells del Paleàrtic Occidental.
 
Lars Svensson va publicar l'any 1970 la seva Identification Guide to European Passerines per identificar, datar i sexar passeriformes en mà. El seu llibre, sovint conegut com la bíblia dels anelladors arreu d'Europa, ha servit a generacions d'anelladors per fer bé la seva feina i ha estat clau en el desenvolupament de l'anellament científic. Per a l'ornitòleg en general, Svensson és conegut també per ser coautor, junt amb el dibuixant Killian Mullarney, de la que es considera la millor guia de camp d'ocells feta fins ara.
 
Amb 75 anys d'edat Svensson, incansable, continua tenint projectes de futur per fer encara més aportacions al coneixement dels ocells, i constitueix un autèntic exemple del que és tenir passió per l'ornitologia.

Últimes NotíciesSeu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa