Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Es necessiten voluntaris pel Delta Birding Festival 2016

Dilluns 25 Juliol 2016


El Festival d’ornitologia del Delta de l'Ebre ja va per la seva tercera edició i com cada any es necessiten voluntaris per acomodar, dirigir i organitzar la quantitat de visitants que hi assistiran. La feina dels voluntaris consisteix, principalment, en assegurar que els visitants són ben rebuts al festival, així com organitzar la zona d’aparcament, donar suport als conferenciants i, fins i tot, guiar algunes de les activitats, en funció de les aptituds de cadascú.

Participar com a voluntari és una bona manera de viure una experiència única, envoltat de grans ornitòlegs, gaudint de la natura i aprenent una mica cada dia. A més, els voluntaris tindran l’entrada gratuïta al festival durant els tres dies, a canvi se’ls demana que participin en les tasques d’organització durant un matí o una tarda.

Per ser voluntari només has de ser una persona entusiasta, agradable i eficient, si creus que compleixes amb aquests requisits i vols viure aquesta experiència, inscriu-te enviant un mail a marina.cuito@ornitologia.org especificant el teu nom, telèfon, data de naixement i idiomes en què et pots expressar o trucant al 934587893 de dilluns a divendres.
+ info: http://www.deltabirdingfestival.com/voluntaris/

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats