Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

CelebraBio i Tratamiento Natural del Agua, primers Sponsors Associats a la Cursa Ornitho-Swarovski

Dijous 23 Juliol 2015


Com l'any passat, en la Cursa Ornitho-Svarovski del Delta Birding Festival hi haurà altres patrocinadors que aportaran 0,5€ com a donatiu a l'ICO per cada espècie diferent introduïda a Ornitho durant el mes de setembre fins el dia 19.

CelebraBio i Tratamiento Natural del Agua són les dues primeres empreses que confirmen la seva participació. CelebraBio és una empresa que organitza esdeveniments imaginatius de tot tipus, des de celebracions d'aniversaris fins a congressos d'empresa, amb un enfoc respectuós amb el medi ambient i un compromís ètic amb la societat. Per la seva banda, Tratamiento Natural del Agua (www.aguanatural.com) és una empresa del Montseny que comercialitza sistemes de tractament de l'aigua sense productes químics per produir una aigua de màxima qualitat per la salut del consumidor. Els agraïm el seu suport!

Tens o coneixes una empresa o particular que vulgui ajudar a promocionar la ciència ciutadana amb Ornitho? Pots ajudar l'ICO en aquest objectiu col·laborant com a Sponsor Associat! Seran 19 dies d'observació d'ocells el setembre que donaran un bon cop de mà a la ciència.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats