Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

TV3 comença a gravar un programa d'ornitologia

Dijous 5 Març 2015


La pròxima tardor TV3 emetrà una sèrie de 13 capítols sobre ornitologia i ornitòlegs. El programa seguirà un format similar al popular "Caçadors de bolets" i girarà entorn d'una sortida de camp amb diferents perfils d'aficionats a l'ornitologia com a fil conductor amanit de petits resums del comportament de les diferents espècies, explicacions d'experts, consells i curiositats.

A finals d'aquest més de febrer es van gravar imatges d'un primer capítol que versarà sobre un grup de principiants fent una sessió de camp del Curs d'Introducció a l'Ornitologia de l'ICO. La gravació va tenir lloc al Remolar, Delta del Llobregat, i hi van participar 7 persones de les inscrites al curs d'edats i perfils molt variats que anaven des d'una joveníssima futura ornitòloga d'onze anys fins a una entusiasta col·laboradora de l'ICO que gaudeix d'una activa jubilació.

La nostra oficina tècnica està ajudant a definir els temes d'interès que ens sol·licita l'equip de TV3 que està fent el programa i actuarem com a consultors científics, revisant la correcció tècnica dels programes. El programa el realitza el Departament de Documentals i Nous Formats de TV3, amb Fúlvia Nicolás com a directora i Joan Pavia com a realitzador. Aquest equip és el que ha dissenyat programes que han gaudit de considerable audiència com Caçadors de bolets, Mestres, Un lloc estrany o el recent programa de bricolatge Ja t'ho faràs.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats