Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Èxit de l'activitat d'Ocells dels Jardins al Zoo de Barcelona

Dijous 12 Febrer 2015


El passat diumenge 1 de febrer l'ICO va dur a terme una activitat pels socis del Zoo Club del Zoo de Barcelona per donar a conèixer el programa Ocells dels Jardins al gran públic i que consistia en un guiatge per observar els ocells silvestres del parc.
Dues setmanes abans, a les poques hores d'anunciar-ho entre els socis del Zoo Club ja hi havia inscrites 450 persones A la vista que l'activitat tenia força èxit, es van fer més grups dels previstos i vam poder donar servei a unes 100 persones, amb el compromís de repetir l'activitat en altres caps de setmana per aquells que no van tenir plaça (ni més ni menys que 350 sol·licituds!).
La majoria del públic van ser famílies amb nens de diferents edats en les que generalment eren precisament aquests els qui arrossegaven els pares amb la seva incipient però intensa passió per l'observació de les aus. Els ocells del Zoo no van decebre i es van poder observar 23 espècies en unes condicions excel·lents per la seva tolerància a la proximitat humana. A part dels clàssics pit-rojos, pardals, merles i estornells, es van poder observar esplugabous, martinets i gavines vulgars quasi a un metre de distància!
L'activitat es va poder dur a terme gràcies a la col·laboració de 10 voluntaris de l'ICO que van fer el guiatge (2-3 voluntaris per grup), ajudant els assistents a identificar els ocells comuns que trobem al parc amb l'ajuda de la fitxa d'Ocells dels Jardins.
Recorda que si vols participar com a voluntari en aquesta i altres activitats, pots fer-ho posant-te en contacte amb nosaltres a ico@ornitologia.org.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats