Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

El Delta Birding Festival destina 4.000€ a un projecte de seguiment a la llacuna de l'Alfacada

Dimarts 2 Desembre 2014


Els organitzadors del Delta Birding Festival (ICO, Oryx i la Fundació Catalunya La Pedrera) es van marcar l’objectiu addicional de destinar finançament a un projecte d'investigació i conservació. Finalment, es destinaran 4.000€ a aquesta iniciativa, complint amb l’objectiu marcat quan es va planificar l'esdeveniment.
L'ICO reprendrà una estació Sylvia que va haver-se d'aturar per manca de recursos a la llacuna de l'Alfacada, espai gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera. El Programa Sylvia està basat en l'anellament científic i ofereix dades de molta qualitat per estudiar les tendències poblacionals i diagnosticar problemes de conservació en la nostra avifauna.
En paral·lel a aquesta acció i, dintre del Projecte LIFE Delta Lagoon, al costat de la llacuna de l’Alfacada es preveu recuperar un espai de 60 ha. (propietat de l’INCASOL) per a l’avifauna. Aquestes modificacions en l'hàbitat, propiciaran l'aparició d'espècies d'ocells associades a les comunitats vegetals que es volen recuperar. Amb aquest fons procedent del Delta Birding Festival també es farà un seguiment de la colonització d'aquest nou espai.
El passat 26 de novembre es va fer l'entrega simbòlica del xec de 4.000€ destinats al projecte, que executarà l'ICO. En la fotografia, d'esquerra a dreta, Santi Mañosa  (President de l'ICO), Miquel Rafa (Director de la Fundació Catalunya - La Pedrera) i Francesc Kirchner (representant d'ORYX).

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats