Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

L’app per a mòbils d’ornitho es presenta al Delta Birding Festival aquest cap de setmana!

Dimecres 24 Setembre 2014


L’esperada app d’ornitho es presentarà en primícia al Delta Birding Festival. És l’oportunitat perfecte, doncs, per venir a conèixer aquesta nova eina i tot allò que ofereix als ornitòlegs i demès persones interessades en l’observació de la natura.

La presentació tindrà lloc el divendres a les 18:30 a la carpa de conferències 1 i, novament, el diumenge a les 10:30 en el marc de la xerrada sobre ciència ciutadana realitzada per l’ICO.

L’app d’ornitho funciona en dispositius Android i permet enregistrar i trametre, de manera molt fàcil i ràpida, observacions d’ocells i de molts altres grups taxonòmics: mamífers, amfibis, rèptils, libèl·lules i papallones diürnes.

El sistema permet entrar dades arreu d’Europa, sincronitzant-les de manera automàtica amb els diferents portals web ornitho existents. D’aquesta maneta, els usuaris d’ornitho no ha d’anar canviant d’aplicatiu quan van a observar ocells fora de l’àmbit geogràfic del seu portal web. A més, les observacions es poden entrar tant si s’està en línea com no, i utilitzar qualsevol de les llengües disponibles (català, castellà, anglès, francès, etc).

L’app també permet veure les darreres dades introduïdes des del mateix dispositiu mòbil o qualsevol dels portals ornitho existents i saber, en temps real, què s’està veient al nostra voltant en cada moment.

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats