Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Oferta laboral de treball de camp amb limícoles a Catalunya, primavera 2024

Divendres 1 Març 2024


En el marc del projecte internacional Animal migrations in a changing world – Movements for reproduction to higher latitudes: still advantageous strategy or maladaptive behaviour in our Global Life-history, Ornithology Behavioural Ecology (GLOBE) reseach group (https://globeresearchgroup.com/) i amb la col·laboració del Parc Natural del Montgrí, Medes i Baix Ter, estem investigant l’èxit reproductor i els beneficis del comportament migratori en algunes espècies de limícoles. Per aquest motiu, estem buscant una persona motivada per treballar com a ajudant de camp amb el nostre equip a Catalunya (prop de Girona) del 20 de març al 20 de juny de 2024.

El treball de camp consistirà principalment en la cerca de nius, observacions i treball experimental amb nius artificials i trampes per al seguiment de l’abundància d'artròpodes durant l'època de reproducció. Per a més informació, posa't en contacte o consulta el nostre projecte anterior: https://elvonalshorebirds.com/documents/

La persona seleccionada també serà l'encarregada de les tasques de protecció de nius de limícoles en ambients agraris del parc natural, en coordinació amb l'equip tècnic del parc.

Requeriments: El candidat ideal hauria de tenir experiència de treball de camp amb ocells nidificants i, en especial, en limícoles, i estar disposat a treballar amb un equip internacional. Es valorarà especialment l’experiència i/o coneixements amb l’anellament d'ocells, carnet de conduir, experiència en la captura i manipulació d’ocells i en la presa de mostres de sang i femtes. Es cobriran els costos de recerca durant el treball de camp. La remuneració correspondrà a les condicions de col·laboració que s’estableixin amb el Parc Natural del Montgrí, Medes i Baix Ter.
Els candidats interessats s'han de posar en contacte amb Vojtěch Kubelka (kubelkav@gmail.com) o amb l’Albert Burgas (albertburgas@gencat.cat) i que la sol·licitud inclogui com a màxim una pàgina carta de motivació i CV màxim de tres pàgines que destaquen l'experiència i els aspectes més rellevants. S'han d'enviar documents en anglès a abans del 10 de març de 2023.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats