Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Estudi sobre estornells

Divendres 1 Març 2024


L'Oficina Catalana d'Anellament col·labora sovint amb projectes europeus, com és el cas d'un estudi sobre els moviments dels estornells que realitza el Departament d'Ecologia Animal del Netherlands Institute of Ecology (NIOO-KNAW). En aquest sentit, la tardor passada es van marcar estornells comuns als Països Baixos que es van traslladar a diferents zones d'Europa, una d'elles a Catalunya, per estudiar-ne els moviments i l’orientació gràcies a aparells de seguiment a distància de darrera generació. Aquests dies alguns dels estornells alliberats a Catalunya, que han passat tot l'hivern per aquí, comencen a viatjar direcció nord, amb un d'ells fent una parada inesperada a Sardenya. Podeu seguir-los a través de l'app mòbil "Animal Tracker", on trobareu també una gran quantitat d'altres espècies marcades amb aparells de seguiment.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats