Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Portal de marques especials

Divendres 1 Març 2024


En les darreres setmanes hem rebut diversos missatges d’observadors que han preguntat una mica decebuts per la manca de dades d’anellament en alguns dels historials de les lectures d’anelles de colors o altres marques especials que havien fet i tramitat a través del portal de marques especials https://marquesespecials.cat/benvinguts/

Sentim molt aquesta situació, però en aquest portal rebem milers de lectures a l’any i moltes no es poden gestionar automàticament, sinó que s’han de tramitar cap als coordinadors dels diversos projectes. Actualment, l’ICO no rep cap mena de finançament directe per a aquest portal i això suposa que no hi podem invertir tot el temps que seria necessari. Us volem dir que malgrat el retard, les vostres lectures no es perdran i més aviat o més tard arribaran les dades que falten. Només us demanem disculpes i una mica de paciència. Estem treballant en algunes iniciatives per millorar la seva gestió i esperem que això es noti aviat. Mentrestant, si alguna lectura sense dades us urgeix per algun motiu especial, us preguem que ens ho feu saber a ico@ornitologia.org

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats