Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

L'ICO posa en marxa el Seguiment d'Aus Marines (SAM)

Dilluns 15 Gener 2024


El dia 15 de gener s'obre a la ciutadania el projecte SAM, centrat en el seguiment d'ocells marins. Aquest projecte està impulsat per l'ICO amb el suport de la fundació Alive i la col·laboració de SEO/BirdlLife, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, el grup de naturalistes del Montnegre i la Tordera (NatMont), el grup d'estudi i protecció dels ecosistemes catalanas (GEPEC) i el grup Natura Sterna.  El SAM busca cobrir un buit en els seguiments que fins ara no resolia cap dels projectes de l'ICO.
La metodologia del projecte consisteix a fer censos des de la costa a 6 punts de tot el litoral català. Els censos es fan cada primer dissabte de cada mes i hi pot participar qualsevol persona amb uns mínims coneixements d'ocells marins. A cada un dels punts existeix un grup local que organitza els censos cada mes.
Si voleu participar en el projecte, només heu d'omplir aquest formulari i si teniu algun dubte, podeu contactar amb el coordinador: marc.fusellas@ornitologia.org 
 

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats