Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

​3r curs de reciclatge d’anelladors experts.

Dijous 18 Maig 2023


El curs es va fer amb un temps esplèndid i més de 80 captures de moltes espècies, incloent-hi algunes problemàtiques per datar: rossinyol bord, tallarol de casquet, picot garser petit, estornell vulgar, estornell negre, verdum, cadernera, gafarró, colltort, etc. Es van poder discutir sobre el camp aspectes interessants de datació/sexat amb la participació de 24 anelladors experts. A la tarda, vam poder gaudir de la xerrada d'en Javier Blasco i de la signatura del seu darrer llibre. També de les xerrades que van fer l'Oriol Baltà i el Marc Illa. Una bona jornada de reciclatge en tots els sentits i en una zona privilegiada amb moltes espècies reproductores cantant tot el dia pel parc de la Mitjana.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats