Accés intranet
Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

La venda anticipada del nou Atles dels ocells nidificants de Catalunya s'inicia aquest divendres!

Dijous 23 Setembre 2021


Ja queda ben poc per a que surti al carrer el nou Atles dels ocells nidificants a Catalunya!
 
L'Atles dels ocells nidificants a Catalunya: Distribució i abundància 2015-2018 i canvi des de 1980, publicat per l'ICO i Cossetània, estarà disponible a les llibreries a principis de desembre i, gràcies als seus 1.500 mapes, 500 gràfics i 233 fitxes d'espècies, serà la nova font de referència sobre la distribució, abundància i canvi dels ocells nidificants a Catalunya. Una fita que ha estat possible gràcies a la inestimable ajuda dels més de mil col·laboradors del projecte i al suport econòmic del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Zoo Barcelona.
 
  

No cal, però, esperar al desembre per comprar el llibre. Tothom que ho vulgui ja podrà comprar i reservar el seu exemplar de l'Atles a partir d'aquest divendres, coincidint amb l'inici del Delta Birding Festival 2021 (DBF). A més, divendres també es posarà en marxa la venda anticipada de les precioses aquarel·les originals creades expressament pel Martí Franch i el Toni Llobet per a il·lustrar el llibre. A diferència d'atles anteriors, en què les il·lustracions es van fer directament en format digital, aquest cop s'ha optat per fer-les a l'aquarel·la i així ajudar a finançar el projecte mitjançant la seva venda.
 
 
A continuació us donem tots els detalls relatius a la venda del llibre i les aquarel·les així com dels preus especials que hem establert pels socis de l'ICO i els col·laboradors que han participat de forma més activa en el projecte. Com veureu, de cara a donar un millor servei, hem arribat a un acord amb la botiga Oryx per a que s'encarregui de la venda i distribució dels llibres i aquarel·les entre els nostres socis i col·laboradors.
 
Preu especial de venda del llibre per als col·laboradors de l'Atles
Els col·laboradors que han participat de forma més activa en el projecte (responsables de mostratges de quadrat 10 km o de transsectes SOCC i persones que han aportat evidències probables o segures per més de 20 espècies/quadrats 10 km via ornitho.cat) podran comprar l'atles al preu especial de 38€ (aquesta oferta està limitada a un únic exemplar per persona). Podeu consultar la taula amb el llistat d'aquests col·laboradors aquí. Aquesta oferta serà vàlida fins al 31 de març de 2022 o fins que s’esgoti l'estoc de 300 llibres que hi ha disponible per als col·laboradors. Els llibres es podran comprar per avançat (reservar) a l'estand d'Oryx durant el DBF i a través dels canals habituals de venda d'Oryx (tenda física i online) passat el festival. A partir del moment en què els llibres estiguin disponibles (principis de desembre), es podran recollir directament a Oryx sense cap cost addicional o rebre’ls a casa pagant les corresponents despeses d'enviament (10€).
 
Preu especial de venda del llibre per als socis de l'ICO
Els socis de l'ICO podran comprar el llibre al preu especial de 49€. Els llibres es podran comprar per avançat (reservar) a l'estand d'Oryx durant el DBF i a través dels canals habituals de venda d'Oryx (tenda física i online) passat el festival. A partir del moment en què els llibres estiguin disponibles (principis de desembre), es podran recollir directament a Oryx sense cap cost addicional o rebre’ls a casa pagant les corresponents despeses d'enviament (10€).
 
Oferta de prepublicació d'Oryx
A partir del DBF, Oryx posarà a la venda el llibre a un preu especial de prepublicació de 54€. Un cop finalitzada aquesta oferta, el preu de venda del llibre serà de 60€. A partir del moment en què els llibres estiguin disponibles (principis de desembre), es podran recollir directament a Oryx sense cap cost addicional o rebre’ls a casa pagant les corresponents despeses d'enviament.
 
Preu de venda de les aquarel·les originals
El preu de venda de les aquarel·les serà de 125€. Si l'aquarel·la es compra conjuntament amb el llibre, el preu serà de 110€. Aquesta oferta de compra conjunta de llibre i aquarel·la és vàlida tant per a la compra de llibres a preu normal o de prepublicació, com a preu de col·laborador i soci. Podeu consultar la llista d'aquarel·les que hi ha a la venda aquí. Les aquarel·les es podran comprar per avançat (reservar) a l'estand d'Oryx durant el DBF i a través dels canals habituals de venda d'Oryx (tenda física i online) passat el festival. Es podran recollir directament a Oryx a partir del moment en què l'Atles estigui disponible (principis de desembre), o rebre-les a casa pagant les despeses d'enviament que s'escaiguin (si es compren conjuntament amb el llibre no cal pagar despeses d'enviament addicionals). És important tenir en compte que la venda anticipada (reserva) de les aquarel·les es farà seguint estrictament l'ordre de compra (al tractar-se d'originals només hi ha un exemplar per a cada espècie). Recordeu que amb la compra d'una aquarel·la, a més d'adquirir una obra d'art original d'un dels nostres dibuixants més reconeguts, també ajudeu a finançar el projecte.
 
Per a més informació, us convidem a visitar la petita exposició sobre l'Atles que hi haurà just al costat de l'estand de l'ICO al DBF, i on podreu veure, entre d'altres coses, algunes de les aquarel·les originals fetes pel Martí Franch i el Toni Llobet.
 
Per acabar, comentar-vos que la presentació pública de l'Atles es farà molt probablement a principis de desembre, tot just desprès que el llibre estigui disponible a les llibreries. Tan aviat tinguem més detalls sobre l'acte de presentació i la data i el lloc en què tindrà lloc us ho farem saber.

 

Últimes Notícies




Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimecres i dijous: 9:00h-17:00h.
Dimarts i divendres: 9:00h-15:00h.

 




Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats