Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Nova incorporació a l'ICO

Dimarts 14 Setembre 2021


Després d'un llarg procés de selecció, ja us podem presentar a la nova incorporació de l'ICO que ocuparà la plaça convocada fa uns mesos.

Des de principis del mes de setembre s’ha incorporat a l’equip de l’ICO l’Elisenda Peris Morente per a coordinar el projecte SOCC. L'Elisenda és graduada en Biologia Ambiental per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va marxar a l’estranger per cursar un màster en ecologia i evolució, on ha adquirit experiència en l’ornitologia de camp. En concret, va estudiar l’hàbitat de la Xivitona (Actitis hypoleucos) i el Corriol petit (Charadrius dubius) al tram alt del riu Roina durant el màster, i ha estat treballant amb el Pardal d’Ala Blanca (Montifringilla nivalis) i la Perdiu Blanca (Lagopus muta) als Alps. Els seus interessos naturalistes van més enllà de l’ornitologia, centrant-se principalment en la fauna. En el seu temps lliure l’apassiona fer excursionisme a l’alta muntanya.

Amb la seva incorporació volem afavorir una relació més estreta amb els col·laboradors del projecte i donar-los una atenció de qualitat. Aquests primers mesos la seva tasca principal serà posar-se en contacte amb cadascun dels col·laboradors actuals per recollir les seves experiències i suggeriments, però us animem a que, si el projecte SOCC us desperta interès, us poseu en contacte amb ella per mirar com podeu col·laborar!

socc@ornitologia.org

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
Dilluns, dimarts i dijous: 9:30h-14:30h.
Dimecres: 9:30h-18:30h.
Divendres: 9:30h-13:30h.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats