Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya #Salvemlespapallones

Dijous 18 Març 2021Aquest mes de març, la revista Descobrir publica un número especial dedicat a les papallones, una espècie bioindicadora que ens informa de l’estat de salut de la natura, i posa en marxa la campanya Salvem les papallones.
Si volem preservar els nostres paisatges, salvar les papallones és una necessitat i per això el Descobrir posa en marxa la campanya Salvem les papallones, que proposa adoptar-ne simbòlicament una. Per cada nova subscripció a la revista es donarà 1€ al projecte de microreserves de papallones de l’entitat Paisatges Vius, que amb aquest suport podrà crear les condicions idònies de subsistència de la formiguera gran, en perill d’extinció, en diverses finques del Moianès.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats