Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

2a trobada d’estudiosos de l’Albera

Dimarts 14 Setembre 2021


Us convidem a participar en la 2a Trobada d’Estudiosos del Patrimoni Natural de l’Albera que se celebra el dissabte, 27 de novembre de 2021. La idea principal de la Trobada és la de ser un espai de contacte directe i intercanvi entre els que investigueu diferents àmbits del medi natural a l’Albera. Inicialment prevista per a l’any 2020, l’any passat es va posposar a causa de la pandèmia de la Covid. Esperem que enguany la situació sanitària ens permetrà fer una Trobada presencial que tornarem a fer al Centre de Can Laporta a la Jonquera. La Trobada us vol oferir un dia per a conèixer-vos, per explicar i difondre els vostres estudis i per intercanviar resultats i experiències. Seguint el format de la darrera Trobada del 2018, durant el matí i la tarda els participants podreu exposar els vostres estudis i treballs (15 minuts per ponència). Acabarem la tarda amb una taula rodona sobre un tema d’interès general encara per definir. Us convidem, doncs, a exposar els vostres estudis a la 2a Trobada i agrairia que confirmeu la vostra participació abans del 10 d’octubre, tot indicant el tema, títol o àmbit de la ponència.
 
Paratge Natural de l’Albera

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats