Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

24 d'octubre: Assemblea General Ordinària de l'ICO

Dimecres 23 Setembre 2020


L'Assemblea General Ordinària d'enguany finalment tindrà lloc a la sala d'actes de l'Edifici El Sucre de Vic el proper 24 d'octubre a les 11:00.

Donat que enguany hi ha renovació de càrrecs, s’han preparat uns textos de presentació de tots els candidats que s’han presentat. Recordeu que a l’Assemblea d’enguany es renovarà el/la president/a i el tresorer, i una part dels vocals (dos en concret).

Segons el Reglament Intern, cada soci/sòcia només pot votar un dels candidats presentats a cadascun dels càrrecs de vicepresident/a i secretari/ària general. Com que només s’ha presentat un candidat en cada cas, es poden votar els dos candidats o només algun d'ells. En el cas dels càrrecs de vocal, de tots els candidats presentats se’n poden votar tants com places vacants hi hagi. Novament, com que només s’han presentat dos candidats i hi ha dues places vacants, es podran votar tots dos candidats o només algun d'ells.

De cara a evitar en el futur situacions com les d'aquest any, en què ja s'ha hagut de posposar dos cops l'Assemblea a causa de la crisi provocada per la COVID-19 (actualment els nostres Estatuts no contemplem la possibilitat de fer assemblees de manera telemàtica), se sotmetrà a aprovació una petita modificació de l'Article 14 dels Estatuts. En concret, es proposa afegir-hi un tercer punt amb el següent redactat: "3. L'Assemblea General es podrà dur a terme de manera telemàtica sempre que la Junta Directiva consideri que no és viable fer-ho presencialment."

D'altra banda, en aquest enllaç trobareu el primer esborrany de la proposta de modificació del Reglament Intern de l'Oficina Catalana d'Anellament. Aquesta modificació es fa per tres motius importants: 1) adaptar la normativa interna a la posada en marxa del nou remitent de l'ICO (ben aviat rebràs més informació amb relació a això); 2) adaptar el contingut als Estatuts de l’associació aprovats l'any 2012 i a la normativa vigent en matèria d'anellament; i 3) actualitzar i millorar alguns aspectes de la nostra normativa interna d'anellament. Junt amb l'esborrany, trobaràs un breu escrit on s'indiquen les principals novetats i canvis del nou redactat.

Seguint el que dicta l'actual Reglament Intern de l'OCA, a partir d'avui i fins el proper 8 de novembre tots els socis/sòcies ens podeu fer arribar els vostres suggeriments i aportacions. Un cop exhaurit aquest termini, la Junta enviarà l’esborrany definitiu o les propostes de modificació i obrirà un termini de presentació d’esmenes de trenta dies de durada. Està previst presentar a aprovació el nou text en una Assemblea General Extraordinària durant el mes de gener de 2021.

Des d'aquest enllaç podeu descarregar-vos la carta de convocatòria, on trobareu l'ordre del dia i la butlleta de delegació de vot.

La Junta Directiva

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats