Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

5 de setembre: Assemblea General Ordinària de l'ICO

Dimecres 5 Agost 2020


L'Assemblea General Ordinària d'enguany, que inicialment estava convocada per al dia 20 de juny però que va quedar ajornada a causa de l'estat d'alarma, finalment tindrà lloc a la sala d'actes de l'Edifici El Sucre de Vic el proper 5 de setembre a les 11:00. 

Donat que enguany hi ha renovació de càrrecs, s’han preparat aquestes textos de presentació de tots els candidats que s’han presentat. Recordeu que a l’Assemblea d’enguany es renovarà el/la president/a i el tresorer, i una part dels vocals (dos en concret).

Segons el Reglament Intern, cada soci només pot votar un dels candidats presentats a cadascun dels càrrecs de vicepresident/a i secretari/ària general. Com que només s’ha presentat un candidat en cada cas, cada soci pot votar els dos candidats o només aquell que vulgui. En el cas dels càrrecs de vocal, de tots els candidats presentats se’n poden votar tants com places vacants hi hagi. Novament, com que només s’han presentat cinc candidats i hi ha cinc places vacants, cada soci podrà votar tots cinc candidats o només aquells que vulgui.

En cas de no poder assistir personalment us recordem que l’article 16 dels nostres Estatuts preveu la possibilitat de delegar el vostre vot en un altre soci i que cada soci assistent només pot portar fins a cinc vots delegats.

Des d'aquest enllaç podeu descarregar-vos la carta de convocatòria, on trobareu l'ordre del dia i la butlleta de delegació de vot.

La Junta Directiva

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats