Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Atles dels ocells de València

Dilluns 25 Maig 2020


Des de fa uns quants anys, un grup de persones estretament vinculades a la Societat Valenciana d’Ornitologia (SVO), està elaborant l’Atles dels Ocells de València. El projecte, actualment, es troba en un moment clau en tant que està pràcticament llest per a entrar en impremta però, al mateix temps, requereix d’una inversió econòmica per tal de ser imprès, inversió que a hores d’ara la SVO no pot assumir.

És per això que han encetat una campanya de mecenatge adreçada al conjunt de la societat per a animar-la a donar suport a la que entenem que és una obra necessària (i, fins i tot, imprescindible) per a tota societat madura.

En el següent enllaç: https://bit.ly/2TCLD7n hi trobareu un dossier on podreu conèixer una miqueta més les característiques de l’obra, els terminis de producció que s’han fixat, així com les diferents fórmules de mecenatge que es plantegen, adreçades tant a persones físiques com a institucions i empreses.

Al dossier hi trobareu l’enllaç a un formulari per recollir dades de mecenes del projecte. FORMULARI DE MECENATGE: https://bit.ly/2A4q9cI

Som conscients de que ens trobem en una situació molt complexa per a assolir el nostre objectiu, però creiem que amb la ajuda de tothom ho aconseguirem. Tant si decidiu optar pel mecenatge com si no, vos animem a que li doneu difusió a la campanya. L’Atles dels Ocells de València ho mereix!

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats