Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Vols redactar textos del nou Atles dels ocells nidificants de Catalunya?

Divendres 3 Abril 2020


El nou Atles dels ocells nidificants a Catalunya està entrant ja en la fase de preparació i edició del contingut del llibre. És per aquest motiu que estem començant a buscar persones que vulguin col·laborar en la redacció dels textos de cada espècie.

Si vols participar-hi omple i envia aquest formulari abans del 20 d'abril. És molt important, però, que tinguis en compte les següents consideracions:

1) És necessari tenir uns coneixements mínims sobre la distribució i la població de l'espècie o espècies de les quals es volen fer el textos, en especial (però no exclusivament) a Catalunya.

2) S'ha de tenir la capacitat de redactar textos amb bon nivell lingüístic, tant en català com anglès.

3) Els elements infogràfics que estaran disponibles a l'hora de redactar el textos no seran els mateixos que apareixeran en el producte final ja que aquests s'estaran confeccionant en paral·lel per guanyar temps (els terminis que tenim són força limitats). Cal, doncs, tenir una certa experiència en la interpretació d'informació bruta o no 100% elaborada.

4) Els textos han d'entregar-se abans del 31 de juliol.

5) A finals d'abril, tenint en compte, entre d'altres, les propostes rebudes a través d'aquest formulari, el Comitè de redacció de l'Atles farà la selecció final d'autors de cada espècie.

6) El Comitè de redacció és responsable de totes les decisions, incloses l'acceptació de la sol·licitud i l'acceptació o rebuig dels textos finals. Per tal de limitar al màxim qualsevol endarreriment, el Comitè de redacció, a més, es reserva el dret de re-assignar els textos que no s'entreguin en la data preestablerta.

7) Et recomanem que no comencis a omplir el formulari fins que tinguis preparades totes les respostes. Veuràs que se't demana que motivis breument perquè vols fer els textos que has escollit i, si s'escau, que escriguis un breu text de prova.

El Comitè de redacció del nou Atles

Sergi Herrando, Jordi Baucells, Marc Anton, Martí Franch i Gabriel Gargallo

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats