Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Segona Riuada de Moixons de les Terres de l’Ebre

Divendres 3 Abril 2020


El segon cap de setmana de maig se celebra la segona Riuada de Moixons de les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una activitat oberta a tothom que consisteix en comptar el màxim nombre d’espècies d’ocells de manera cooperativa dins de les 4 comarques de les Terres de l’Ebre (Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre). L’esdeveniment comença a comptar espècies el divendres 8 de maig a les 20h i acaba a les 20h del dissabte 9 i els participants s’organitzen entre ells per cobrir el màxim possible de l’àrea de mostreig durant aquestes 24 hores. S’acaba amb un sopar de germanor a l’ermita de Santa Madrona de Corbera d’Ebre. L’any passat es va aconseguir comptar 195 espècies d’ocells. El cost de participació general és de 20€ que inclou el sopar i una samarreta amb un dibuix de Clara Teixidor.
L’activitat l’organitza Picampall i l’ICO hi col·labora.

Més informació: http://bit.ly/33ksMSs

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats