Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Cens d’hivern 2020 a Ocells dels Jardins

Divendres 24 Gener 2020


Aquest dissabte 25 i diumenge 26 de gener farem el cens d’hivern d’Ocells dels Jardins.  Si teniu un jardí o un parc proper, us animem a enregistrar totes les espècies d’ocells que hi vegeu a www.ocellsdelsjardins.cat.

Per facilitar-vos la feina, posem a la vostra disposició la fitxa del projecte on apareixen els ocells més habituals als jardins. Recordeu que només heu de comptar els ocells que estiguin fent ús del vostre jardí, no els que passen sobrevolant o estan al jardí del veí! Heu d’anotar el nombre màxim d'individus diferents de totes les espècies que hagueu detectat durant l'interval de temps en què heu estat observant el jardí. És vital prendre nota de totes les espècies d’ocells, no només d’algunes d’elles o de les que us semblen més interessants. Vigileu, però, de no comptar el mateix individu diverses vegades si s'ha anat movent! Tenir el llistat complet de les espècies observades ens permet saber amb exactitud quines utilitzen més cada jardí, mentre que conèixer l'interval de temps ens dóna una estima de l’esforç d’observació.

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona
"Oficina tancada a causa de la COVID-19". Horari telefònic de dilluns a divendres de 9:30 a 14:30.

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats