Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Campanya d’anellament a Canal Vell

Dimecres 2 Octubre 2019


La campanya d’anellament a Canal Vell per al seguiment de passeriformes de canyar que va començar el passat 4 d’agost porta ja dos mesos d’activitat. Fins ara ha estat una temporada per sota de les expectatives i amb resultats inferiors a la mitjana dels anys anteriors. Només la primera i 10a pèntades han estat lleugerament per sobre de la mitjana històrica. La boscarla de canyar amb més de 1100 primeres captures encapçala, amb diferència, l’espècie més anellada. És també un any bo pel blauet amb més de 100 exemplars i sembla que serà també una bona anyada pel rossinyol bord, hores d’ara amb prop de 300 exemplars. En canvi, s’han obtingut xifres molt baixes pel mosquiter de passa (43), la boscarla dels joncs (19) i el balquer (60). Els totals pels tallarols també són força baixos encara que no són mai abundants a Canal Vell. Queda pendent encara l’arribada dels migrants presaharians; esperem poder-vos donar millor notícies en una pròxima crònica.

Com sempre, podeu revisar les captures en aquest enllaç: https://apps.ornitologia.org/anella/migra/M001/charts

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

OFICINES TANCADES TEMPORALMENT

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats