Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

II Cens de Llúdriga a la Riera de Merlès

Dijous 6 Juny 2019


Del 14  al 16 de juny de 2019

Es realitzarà un cens visual dels animals aquàtics en un tram de la Riera de Merlès d'uns 30 kms. S’utilitzarà la metodologia dissenyada pel Dr. Jordi Ruiz Olmo, que s’ha dut a terme durant molts anys en diferents rius de Catalunya. S’intentarà que hi hagi aproximadament uns 50 observadors, distribuïts a llarg del riu en llocs predeterminats per l’organització.

Es faran 4 observacions, que comprenen dos unitats de cens: divendres al vespre i dissabte a la matinada (una unitat de cens) i dissabte vespre i diumenge matinada (l’altra unitat de cens). L’horari de matinada és de les 5:30 h a les 7:30 h i de vespre, de les 20 h a les 22 h.

La trobada de tots els observadors serà al Centre Camadoca de Santa Maria de Merlès, una hora abans d’iniciar el cens excepte en el primer dia, que la trobada és a les 17h. per la xerrada informativa sobre la metodologia que farem servir i l’evolució de la llúdriga a Catalunya. L’assistència és obligatòria si es participa al cens, els assistents que només participin a la segona unitat de cens es repetirà la xerrada dissabte a la tarda.

Més informació i inscripció

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats