Institut Català d'Ornitologia


Titular notícies

Bulgaria, òbivament

Dijous 6 Juny 2019


Si no saps quin viatge fer aquest estiu, la resposta és òbvia: el nostre viatge ornitològic a Bulgària. Veurem en el seu hàbitat natural un seguit espècies que quan apareixen a Catalunya sortim a observar-les volant com un estol afamat. Àguiles pomerànies, sits capnegres, aligots rogencs, capsigranys emmascarats i estornells rosats són alguns dels ocells que es poden veure amb facilitat en aquest país del sud de l’Europa Oriental en què conflueixen boscos secs de muntanya mitja, serralades àrides, boscos humits d’alçada, aiguamolls, rius, penya-segats marins i tota una varietat d’hàbitats que són ideals per una rica i variada avifauna. Amb una superfície que aproximadament triplica la de Catalunya i amb menys població (no arriba a 7 milions), a les muntanyes de Bulgària es pot tenir aquella sensació de solitud dels espais remots que a gran part d’Europa ja no és possible experimentar. Paisatges com els penya-segats de la costa del Mar Negre o els meandres del riu Arda a la remota serralada dels Rhodorpes, afegeixen dramatisme a l’observació d’ocells. El nostre recorregut passa per les zones ornitològicament més interessants i tindrà lloc del 2 a l’11 de juliol, com sempre, en bona companyia, incloent-hi el guia, Xavier Riera, un dels professors habituals en els nostres cursos.
 
Podeu veure la informació completa a: https://bit.ly/2K4tpZo

Últimes Notícies
Seu social de l'ICO
Nat- Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019 Barcelona

VACANCES FINS AL 7 DE SETEMBRE

 
Oficina tècnica de l'ICO
Girona 168, Esc.B, Entresol 5a,
08037 Barcelona
+ 34 93 458 78 93 (carrer Girona)
+ 34 93 256 59 91 (Museu Blau)
ico@ornitologia.org

 

 
 

Qui Som

 

Què fem

 

Què oferim

 

Participa

 

Activitats